| Yhteystiedot | Wilma | Ops |

| Keskustelualueen etusivulle | Lisää uusi kysymys |

Sensuurista

Kysymys esitetty 2008-09-10 18:57:21

Millä perusteella keskustelualueelle tulevat kommentit sensuroidaan? Itse olen joutunut melkein joka kerta sensuurin kohteeksi, vaikka kommenttini ovat olleetkin hyvin asiallisia korkeintaan hieman kouluamme arvostelevia. Onko havaittavissa siis sananvapauden rajoittamista? Onko koulumme todellakin sellainen laitos, jota ei saa arvostella? Kaipaan todellakin vastauksia, sillä ainoat tekstit mitä tänne saa selvästikin kirjoittaa on joko neutraalit kysymykset tai "koulu on ihQ paikka" -kommentit. Miksi näin? Eikö keskustelualuetta luotukaan, jotta oppilaat saavat kertoa kommenttejaan koulusta ja opiskelusta vai onko tämä vain koulun egon kohotusta?
Nimimerkki: sananvapaus on suhteellinen käsite?

sensuuri

Kysymys esitetty 2008-09-10 19:03:40

Palstalla ei julkaista tekstejä, jotka voivat loukata jotakin henkilöä. Myös epäasiallinen nimimerkki saa aikaan hylkäyksen. Asiallinen koulun arvostelu läpäisee kyllä sensuurin seulan. Monesti julkaisematonkin arvostelu välitetään ao. henkilölle muita reittejä pitkin. Liikuntatunneista informoidaan vanhaan tapaan liikunnan ilmoitustaululla, lisäksi liikunnan opettajat antavat suullista informaatiota suorituspaikoista, varusteista jne. Tätä puheenaihetta emme enää jatka (sensuuri iski!).
Nimimerkki: Koulu

Kuka on koulu?

Kysymys esitetty 2008-10-07 09:24:32

Usein palstalla on vastaus, jonka nimimerkkinä on koulu. En ole aikaisemmin huomannut, että "koulu" osaisi kirjoitella tietokoneella saati vastailla palstalle.
Nimimerkki: Tohmajärvi

Siis

Kysymys esitetty 2008-10-08 08:10:29

Koulu on oletettavasti vaaleahiuksinen historian ja yhteiskuntaopin opettajamme. Näin olen kuullut.
Nimimerkki: eikös?

Ei välttämättä

Kysymys esitetty 2008-10-08 15:55:10

Ei välttämättä olekkaan Voi se olla ruskeahiuksinen apulaisrehtorimme tai tumma hiuksinen uskonnon/ historian opettajamme