| Yhteystiedot | Wilma | Ops |

| Keskustelualueen etusivulle | Lisää uusi kysymys |

masentuminen

Kysymys esitetty 2008-09-23 19:18:14

toivoisin että kaikki oppilaat otettaisiin huomioon ettei oppilaat masentuisi se on nimittäin todella kurjaa , kun oppilaat ovat masentuneita ja yksinäisiä
Nimimerkki: otakaverit huomioon

niin

Kysymys esitetty 2008-09-24 06:48:33

mun mielestä ois kiva jos puolitutut ja tuntemattomatkin tulis juttelemaan välituntisin vaikka mulla kavereita onkin. mut vaikka sillon ku en oo niitten kanssa. kun monien tuntemattomienkin kanssa tulee usein katseita vaihdettua ja siihen se 3 vuoden aikana luultavasti jääkin.
Nimimerkki: naulakko

Niinmpä

Kysymys esitetty 2008-09-24 13:28:04

Varsinkin nyt pitäisi kaikkien tajuta että ketään ei saa jättää yksin ja syrjäytymään. Kauhajoen ja Jokelan tapahtumat osoittavat miten huonosti suomalaiset nuoret voivat nykyisin. Ja jos on joku tyyppi joka ei yksinkertaisesti halua olla ihmisten kanssa tekemisissä niin käy sanómassa vaikka terkkarille. Se voi yrittää jutella sit sen hlkn kanssa.
Nimimerkki: Yksikin syrjäytynyt on liikaa

kaikilla pitäisi olla kavereita

Kysymys esitetty 2008-09-25 19:35:46

kaikilla pitäisi olla kavereita ettei kukaan jäisi yksin ja tekisi jotain tollasta mitä Kauhajoella tapahtui toissapäivänä. kohta koululla on portsarit tutkimmassa taskut ennen kun pääsee sisään..... Ja metsästyskorttia ei välttämättä saa ihan helposti
Nimimerkki: mulla ei oo kavereita koululla

ase

Kysymys esitetty 2008-09-26 11:27:54

Tarkoitatko aseenkantolupaa? Metsästää saa kyllä sitten mutta luvat siihen aseeseen on erikseen.
Nimimerkki: kekbur

ddd

Kysymys esitetty 2008-09-27 09:27:45

Te joitenka mielestä kaikki pitää huomioida: aiotko itsekin tehdä niin? ja hymy voi pelastaa päivän. oikeasti, se tuntuu mukavalle kun joku hymyilee käytävällä ihan vaan ohi mennessään.
Nimimerkki: saa halata

samaa mieltä

Kysymys esitetty 2008-09-27 14:31:43

päivän riittä pelastamaan yksinkin hymy, moikkaus, kehu(esim. ihana paita), mutta sen täytyy tulla sydämmestä. nykyään teinitytöt pitää yllä sellaista ilmeettönyyden naamiota, ja hymyillä ei uskalla. mutta toisaalta yhtä hyvin voi pienillä asiolla pilata toisen päivän. tästä tuli tällainen hyvä/paha päivä kirjoitus, mutta jos tietyt ihmiset ovat ilkeitä joka päivä, niin kyllä siinä katkeroituu.
Nimimerkki: omar

niii.

Kysymys esitetty 2008-09-29 10:10:05

Mielestäni meidän koulussa asiat ovat aika hyvin. Harvoin näkee yksinäisiä ihmisiä. Mutta silti jokaisen päivää voisi yrittää piristää vaikka sillä hymyllä.
Nimimerkki: jokuystävä

yksinäisyys

Kysymys esitetty 2008-10-05 14:44:34

On tärkeää huomata, että muiden ihmisten ympäröimänäkin yksilö voi kokea itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys koetaan yleensä epämiellyttävänä. Yksinäisyyteen yhteydessä olevia tekijöitä voi olla: masentuneisuus, leskeys, pessimistinen elämänasenne, tarpeettomuuden tunne, heikentynyt terveydentila tai toimintakyky.
Nimimerkki: totta.

hmm..

Kysymys esitetty 2008-10-05 14:45:11

niin Kysymys esitetty 2008-09-24 06:48:33 mun mielestä ois kiva jos puolitutut ja tuntemattomatkin tulis juttelemaan välituntisin vaikka mulla kavereita onkin. mut vaikka sillon ku en oo niitten kanssa. Menisitkö ite jollekki tuntemattomalle vaan höpöttelee? :D saattais kahtoo vähän hassusti..
Nimimerkki: :)

;;D

Kysymys esitetty 2008-10-23 09:07:08

nnäiin juuurri.... :) mie ainakin btw meen juttelee tutuille ja tuntemattomille..... :) hehhehee.
Nimimerkki: irrsti.

Lisää oma kommenttisi.