| Yhteystiedot | Wilma | Ops |

| Keskustelualueen etusivulle | Lisää uusi kysymys |

myöhästyminen

Kysymys esitetty 2009-08-24 06:41:01

olen huomannut tässä sellaisen jutun että koulun kellot melkein kaikki on eri ajoissa!!! ?? ja menin tunnille ajoissa, koulun käytävän kello oli 15 yli mutta tunti oli jo alkanut, miksi sain myöhästymis merkin?? ja miksi opettajat seuraavat omaa kelloa ??
Nimimerkki: seiska ihmeissään ??

myöhästyminen

Kysymys esitetty 2009-08-24 21:11:34

kannattaisi olla ajoissa jo luokan edessä
Nimimerkki: ysi

Myöhästyminen

Kysymys esitetty 2009-08-24 21:15:47

Myöhästymisen voit estää menemällä luokan ovelle jo vähän ennen. Ei se tunti yllättäen ala! Kyllä kellojakin yritetään säätää säännöllisesti.
Nimimerkki: Koulu

aha

Kysymys esitetty 2009-12-16 10:48:11

Tietääkseni välitunnit ovat huilaamista varten eivät stressaamiseen joka aiheutuu jatkuvasta ajatuksesta milloin täytyy lähteä seuraavan tunnin luokan eteen ettei vain myöhästy kun koulun kelloihin ei voi luottaa. Kaikilla kun jos ei omaa kelloa satu löytymään.
Nimimerkki: asd

jep jep

Kysymys esitetty 2009-12-17 09:03:10

oon ihan samaa mieltä siitä että ei tarttee stressata luokkien eessä ennen tuntien alkuu.. eri asia jos on 15 min myöhässä kun et pari minsaa. miun mielestä opettajat vois laittaa myöhästymismerkinnän jos on yli 5 min myöhässä.
Nimimerkki: ...

älkää nyt jaksako koko aja valittaa..

Kysymys esitetty 2009-12-17 09:03:25

eiköhä yläasteelaisen pitäs osata mennä ajoissa tunnille vaikka koulun kellot oliski väärässä? :) sen verran pitää osata omia asioita hoitaa! en miekää niitä kelloja ees kato ja silti oon ajoissa tunnilla, vaikken luokan edessä istukkaan!
Nimimerkki: hohhoijjaa

Lisää oma kommenttisi.